Thaimaalainen ravintola tampere. Vietnamese Kitchen/ Vietnamilainen Ravintola Helsinki Lie Mi 2019-11-23

Ravintola Thai & Laos Tampere

Thaimaalainen ravintola tampere

Inspiraationamme on Malesian monet kasvot ‚ÄĒ usvaisista sademetsist√§ vuoren rinteit√§ kiert√§viin tee plantaaseihin ja pitk√§ historia Kaukoid√§n maustekaupan solmukohtana. Meid√§n avainsanoja ovat turvallisuus, luottamus ja kilpailukykyinen hinta. Kotisivuiltamme voit katsoa ennakkoon ruokalistamme. Laajensimme my√∂s toimintaamme eli nyt tuomme ja tukkumyymme elintarvikkeita, ruokaa l√§hinn√§ Thaimaasta, Japanista, Vietnamista ja Kiinasta. Currently no lunch reservations in T√∂√∂l√∂.

Next

ravintola thai & laos tampere thai laos ruokaravintola thairuoka thaimaa

Thaimaalainen ravintola tampere

Lisäksi kaikki Ateriapassit osallistuvat 3 kuukauden välein suoritettaviin arvontoihin, joissa voi voittaa mm. Tervetuloa herkuttelemaan eksoottisia thaimaalaisia ja laosilaisia ruokia viihtyisään ravintolaamme. Verkkokaupan tilaukset on myös mahdollista noutaa liikkeestämme. Thai Orchid Market Kauppkeskus Itis Itäkatu 7, 00930 Helsinki käynti: -1krs, P-taso tai Itäkatu Puh:099645491 Avoina Ma-Pe 9-21, La 10-19. Kiinalaiset esittelivät maan ruokakulttuuriin wok pannun käytön, uppopaisto tekniikan ja friteeratut ruoat, sekä nuudelit, osterikastikkeet, ja soija raaka-aineet. Thaimaalainen ravintola Tampere valikoimaan sisältyvät esimerkiksi Ravintola Faasai, Ming Zhu Jiu Lou, sekä Thai Na Khon Restaurant.

Next

Ravintola Thai & Laos Tampere

Thaimaalainen ravintola tampere

Soita ja kysy lisätietoa ruokavalikoimasta. Meille voit tulla nauttimaan koko perheen kanssa thaimaalaisesta ja laosilaisesta ruuasta. Siitä lähtien olemme sitoutuneet luomaan unohtumattoman makuelämyksen jokaisessa annoksessa, joka keittiöstämme lähtee. Esimerkiksi eteläinen Thai curry sisältää kookosmaitoa ja tuoretta kurkumaa, kun taas koillisen alueen ruoat tehdään limemehua hyödyntäen. Thai Orchid on sijoitettu sopivasti keskelle Helsinkiä, joten se on suosittu lounas- ja päivälliskohde paikallisten asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa.

Next

Thai & Laos Restaurant

Thaimaalainen ravintola tampere

Nanda Devissä on täydet anniskeluoikeudet, viinejä ja intialaisia oluita. Olemme omistautuneet tekemään jokaisesta ruoka-annoksesta ainutlaatuisen kokemuksen. Im Aroi on Kaupin kaupunginosassa Tamperetta, Kaupin keilahallin yhteydessä sijaitseva thaimaalais-suomalainen ruokaravintola. Liemi Kallio is closed until september due renovation Please ask your waiter if you require any information regarding allergies or intolerances. Keskustan suunnalta tulevalla metrolla pääsee suoraan kauppakeskuksen sisäänkäynnille, mutta Idästä tultaessa kuljetaan Tallinnanaukion kautta. Meidän arvoihimme kuuluu, että kohtelemme jokaista asiakastamme ystävällisesti ja kunnioituksella, ja toivomme että jokainen, joka astuu ovesta sisään, kokee kuuluvansa osaksi suurta perhettämme ja voi nauttia unohtumattoman hetken aidon aasialaisen ruuan parissa. Last orders into the kitchen 30 minutes before closing.

Next

Thai Ravintola Orchid

Thaimaalainen ravintola tampere

Passia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Thai ruokailun perusteena käytetään useimpien aterioiden koonnissa kolmesta-neljään perusmakua: hapan, makea, suolainen, ja karvas. Thai Orchid on perheyritys, joka on erikoistunut klassisen ja moderniin Thai-ruokaan. Thai Na Khon Restaurant on thaimaalainen ravintola Tampereen Hämeenkadulla, aivan kaupungin ydinkeskustassa. . Faasairavintola on aitoa Thaimaalaista perinne ruokaa, joka on tehty rakkaudella ja intohimolla sukupolvelta toiselle.

Next

Vietnamese Kitchen/ Vietnamilainen Ravintola Helsinki Lie Mi

Thaimaalainen ravintola tampere

Ystävällisesti tervetuloa maistamaan aidon ja eksoottisen Thaimaalaista ruokaa. Kauppakeskus Itis sijaitsee Itä-Helsingissä Vartiokylän kaupunginosan Itäkeskuksen osa-alueella Kehä I:n ja Itäväylän risteyksessä. Kunkin neljän Thai keittiön ruokakulttuurissa näkyvät etenkin vierustavien maiden ja alueiden vaikutus: Burman vaikutus lounaaseen, Kiinan pohjoiseen, Vietnamin ja Kambodzan itään, ja Malesian etelään. Käytämme vain tuoreita elintarvikkeita ja vihanneksia sekä aitoja thaimaalaisia yrttejä ja mausteita. Lähtien höyryävistä kattiloista ja sihisevistä pannuista keittiössä aina lautaselle saakka pöydällä, pyrimme varmistamaan jokaisessa vaiheessa laadukkaan elämyksen, jonka on luonut ammattitaitoinen henkilökuntamme. Kuten muissakin aasialaisissa keittiöissä, aterioiden balanssi, yksityiskohdat, ja monipuolisuus ovat tärkeitä Thai kokeille.

Next

Faasai Thai ravintola, Koskikatu 7, Tampere (2019)

Thaimaalainen ravintola tampere

Check out the Afternoon Specials we serve 14. Meille on myös suuri ilo palvella asiakkaitamme hyvin. Voit tilata myös kotiinkuljetuksen tai kautta noin 30 minuutissa. Tervetuloa viihtyisiin ravintoloihimme nauttimaan herkullinen ateria! Tämän varmistavat ruokakulttuurimme mausteet ja valmistusprosessi, joka alkaa aina tuoreista raaka-aineista. Tänään meiltä siis löytyy Runsas salaatti pöytä Maukas tulinen kanakeitto Faasain itsetekemä Kevätkääryleet Friteerattu kanansiipiä Tavallista riisiä Maustettu paistettu riisiä kananmunaa herneitä, maissia ja porkkanaa Paistettu kanaa bambua ja basilikaa Paistettua naudanlihaa ja vihanneksia Faasain itsetekemä tomaattikastike ja tofua Paistettua nuudelia ja katkarapuja Ja highlaittina Punaista currya ja ankkaa! Monet suositut Thai ruoat ovat saaneet alkunsa Kiinan puolella rajaa, josta ne tuotiin maahan Teochew kansan mukana, jotka muodostavat enemmistön Thaimaan kiinalaisista.

Next

thaimaalainen ravintola tampere

Thaimaalainen ravintola tampere

Meillä on A-oikeudet ja kesäterassi. Nepalilainen ruoka on myös terveellistä ja hyvinvointia tukevaa. Näitä makuja yhdistelevät Thai ruokareseptit jaetaan useimmiten edelleen neljään alueelliseen Thai keittiöön, jotka vastaavat maan neljää maakuntaa: pohjoinen, koillinen tai Isan , keskinen, ja eteläinen Thaimaa. Tamperelaisen lukijaäänestyksessä Nanda Devi oli paras kasvisravintola vuonna 2013 ja 2014. Ravintola Katmandu on perheyritys, jonka ideana on tarjota nepalilaisen ruokakulttuurin aitoja elämyksiä parhaalla mahdollisella laadulla. Muihin maahantuotuihin resepteihin, joista on muodostunut Thai suosikkeja, kuuluvat esimerkiksi kaeng kari keltainen curry, Intiasta ja kaeng matsaman massaman curry, Persiasta. Koskikatu 7 33100 Tampere Puh.

Next

Faasai Thai

Thaimaalainen ravintola tampere

Eksoottisten tuoksujen ympäröimänä voit kokea kuin olisit matkustanut tuhansien kilometrien päähän kaukaiseen pieneen kylään osallistuaksesi perheen yhteiseen ruokahetkeen. Sijainti on aivan ydinkeskustassa, josta on hyvät näkymät Tammerkoskelle. Nimen taustalla on Intian toiseksi korkein vuori Nanda Devi 7700m. Vuoden lopussa arvotaan vielä pääpalkinto, kaikkien osallistujien kesken. Ming Zhu Jiu Lou on thaimaalainen ravintola Tampereen keskustan tuntumassa, osoitteessa Tullikatu 6, avoinna myös lounasruokailun ajan. Keittiö sulkeutuu 30 min ennen.

Next

thaimaalainen ravintola tampere

Thaimaalainen ravintola tampere

Käytettävissä on kesäisin upea terassimme ja A- oikeudet. Voit myös ostaa Lahjakortin ravintolasta ja ilahduttaa ystäviäsi. Molemmissa ravintoloissamme on yhtenäiset menut, joihin voit tutustua näillä sivuilla, ja poiketa paikan päälle syömään lounaan seisovasta pöydästä tai nauttimaan herkullisista ruokalistamme annoksista. We serve lunch from 11. Ateriapassilla saat yhden aterian ilmaiseksi kun olet kerännyt passin täyteen leimoja.

Next