Tantra massage til kvinder. Tantramassage for mænd og kvinder 2019-11-21

Tantramassage for Kvinder

Tantra massage til kvinder

Menstruation og tantramassage Menstruation er naturligt og ikke en forhindring for at få en massage. Det vil også ske for langt de fleste. Der kan være rigtig mange grunde til at gå til tantramassage, nogle kommer fordi de er nysgerrige, andre kan have forskellige seksuelle spændinger, de gerne vil have løsnet op for. Vi sætter os over for hinanden og jeg guider en lille meditation. Tantramassage for Kvinder En tantramassage er som en rejse ind i dig selv, gennem hele dit indre univers. Det kan være svært for dem at overgive sig til lyst, nydelse, kærlighed og intimitet, og at stå frem i deres fulde kraft, skønhed og sanselighed.

Next

Tantramassage til kvinder, mænd og par

Tantra massage til kvinder

Alle dele af kroppen opfattes med samme naturlighed. Jo mere opmærksomt, bevidst og i kontakt til kærlighed og lyst Shiva kan berøre sin Lingam i mødet med Shaktis Yoni, jo stærkere er invitationen til at Shakti sanser sig. Du skal intet yde, blot synke ind eller ned i dig selv og nyde den forkælelse og velvære, berøring af din hud vil give dig. Med en særlig anerkendt teknik fjerner vi de emotionelle følelser der er forbundet med ubehaget, traumer og den stress tilstand kroppen er i. Jeg står desværre overfor endnu en operation i underlivet… men jeg har allerede talt med Sin om sessions. Har du lyst til at lytte til nogle numre, som jeg vender tilbage til, kan du lytte til de her åbner et nyt vindue :. Din oplevelse er helt unik, der er ikke noget rigtigt eller forkert.

Next

tantramassage til kvinder, tantramassage fyn,

Tantra massage til kvinder

Tantramassage for mænd og kvinder Kære Sanne, Endnu en gang tak for tre udviklende og livsændrende sessioner. Ole 53 år Kære Sanne Jeg var selvfølgelig spændt på, hvad der skulle foregå. Altså: At have opmærksomhed og følsomhed i sin Lingam. Kurt Kære Sanne Tusind tak for en vidunderlig skøn tantramassage - hvor var jeg godt tilpas - både under og efter. Jeg lover dig at være ved din side med omsorg, kærligt nærvær og indføling.

Next

Tantramassage for mænd og kvinder

Tantra massage til kvinder

Mandlig massør tilbyder tantra massage til både kvinder og mænd. Du bliver i stand til at være i elskovsagten med et nærvær og intensitet, som booster den intime kærlighedsforbindelse. Men foreløbig så kan jeg stadig genkalde fornemmelsen, bare ved tanken om dine blide hænder. Jeg følte mig helt tryg ved dig, derfor havde jeg valgt dig. Hvis du ønsker, afsluttes med at jeg ligger og holder om dig, inden du ligger lidt for dig selv.

Next

tantramassage, tantramassage fyn, tantramassage til mænd,

Tantra massage til kvinder

Jeg er en moden, og bevægelig mand med mange års erfaring med tantramassage og samtaler om alt det, som optager os i livet — også om det som synes svært. Jeg deltager jævnligt på diverse relevante kurser, da jeg altid er nysgerrig efter, at vide endnu mere om kroppen og sindets smukke mysterier. En længerevarende Yonimassage, både udvendig og indvendig, finder ikke sted første gang. Mange tak for en god og dejlig behandling og den varme, du gav. Tantramassage er baseret på den filosofi, at modtageren kan opnå fuldstændig ro og afslapning. Vi er af den opfattelse at først skal sindet fungere og er uenige i at der behøvedes lange og mange terapisamtaler eller mange tantra sessioner for at få det liv man ønsker. Så lå vi der lidt i en smuk afslutning.

Next

Tantramassage til kvinder, mænd og par

Tantra massage til kvinder

Du øger din evne til at holde forbindelsen til dig selv, og dermed styrker du også den intime forbindelse til din partner. Kroppen vækkes langsomt igennem opmærksom, sensuel og nærværende berøring, hvor vægten ligger på afspændthed og dyb nydelse fremfor kortvarig seksuel spænding. Massagen Så er det tid til massage, og jeg får lige 5 minutter til mig selv, så jeg kan tage tøjet af i fred og ro, og ligge mig op på sengen. Det sker også tit, at der ikke kommer orgasmer, og det er også helt fint. Kommer du her flere gange vil samtalen fungerer som en fælles reflektion over det, du måtte være optaget af i dig og i dit liv lige nu. Din seksuelle krop får en pause.

Next

Sådan var min tantramassage

Tantra massage til kvinder

Det vil sige at du skal kunne komme ned på en top-madras på gulvet, og tilsvarende op igen efter massagen. . Føl dig som ny, ovenpå. Da jeg kørte fra dig på vej hjem, fik jeg en følelse, jeg ikke før havde haft, måtte køre ind til siden og holde pause, og tænkte der åbnede sig noget i mig, og jeg græd af glæde Bent Du har givet mig meget, og givet mig tro på mig selv. Kærlig hilsen Lone 53 år Tak Sanne Det var dejligt afslappende. Et møde som indbefatter kontakt med alle dele af kroppen.

Next

tantramassage til kvinder, tantramassage fyn,

Tantra massage til kvinder

Forretningen har fået et overskud, jeg aldrig har oplevet før. Der vil alle erfaringer og historier kunne opløses i et nu. Musikken spiller stille i baggrunden, og jeg er henført i total nydelse og overgivelse på den sensuelle måde. Føler du en impuls undervejs til medbevægelse er du velkommen til at berøre og sanse dig igennem berøring af mig. Eller vær stille og opmærksom på, hvad der sker i kroppen, når lysten bruser igennem dig. Erektion Forudsætningen er selvfølgelig også en erektion. Så begynder selve massagen, der vil blive tilpasset til dig og netop der hvor du er, alt efter hvad massøren i kraft af sin uddannelse, empati, erfaring og kærlige hjerte fornemmer du har brug for lige nu for at kunne åbne endnu mere op for alt det fantastiske, smukke, kvindelige, sanselige og uendelige, du virkelig er.

Next