Sms poruke za udvaranje. Šaljive SMS poruke 2019-11-27

Šaljive SMS poruke

Sms poruke za udvaranje

Da li veruješ u ljubav na prvi pogled ili da prošetam ispred tebe još jednom? Ukroticu zvezdano jato, nema sta necu za tebe zlato! Kako boli kad nema tebe i kako tiho padaju ove kiše, jer i one znaju da te nema više!! Vazduh koji disem netreba mi ne, kolko tvoje usne sto me ne ljube!!!! Jednom se radja, jednom se dise, jednom se voli i nikad vise. Hajdemo kod mene da radimo matematiku: Da dodamo krevet, oduzmemo odecu, podelimo noge, i. Nežno pritisneš na dugme i javiš se. Secam se leta kada sam te srela, secam se veceri kada sam te zavolela, secam se onog dana kada je vetar sve utišao i nikad necu zaboraviti dan kada budeš otišao! Poruka je toliko tiha da to mnogi kupci i ne primećuju. Samo kukavica bezi od neprijatelja. Gledala sam pornić, treba li ga premotat kad ga budem vraćala u videoteku. Da a moze li dobiti tvoj broj ponovo sinoc sam ga zaboravio.

Next

Udvaranje Poruke

Sms poruke za udvaranje

Sigurno je lepo biti na tvome mestu dok me gledaš? Ako me ikada zaboravis, ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili! Ljubav je igra u kojoj ne pali blef, srce se otvara teže nego najbolji sef… 288. Podsecamo vas da za ovu poruku dugujete 1 poljubac. Pošalji tu poruku stotinama prijatelja i nešto neočekivano će se dogoditi — imaćeš praznu bateriju! Ko ima srece na kartama, ima love za ljubav. Ja sam veliki brat … gledam te celo vece … 29. Najnovijim anketama utvrđeno je zašto muškarci ustaju noću. Slagom se zasladiti, ledom se rashladiti, za desert jagode postaviti, pod tusem visak energije ostaviti.

Next

SMS poruke za muvanje

Sms poruke za udvaranje

Ako je jedini način da ti i ja budemo zajedno u mojim snovima, onda ću ja spavati večno! Da li su ti to zrnca secera u ocima ili si stvarno toliko sladak?! Iz ociju suze kaplju, usne tvoje ime sapcu, a srce boli stoga sto te ludo voli! Znaš, da sam ja ti, vodio bih ljubav sa mnom! Volim te volim al mi nada vene jer ja ne znam dal ti volis mene!!!!! Kad vetar odnese suze koje sam tebi poslala, shvatit æeš jednom da sam te ludo volela!!! Njihovi problemi su isključivo seksualne prirode… Masturbiram jastukom… mogu li ostati u drugom stanju? Izvini, ja sam novi u gradu, hoces mi reci gde stanujes? Volela bih da me voliš i da dani budu pesma. Samo jednu želju imam ja, plave oèi mog anðela!!!! Ja tebe mnogo puta, svakih pet minuta!!!! Probudi se, srce, želim da te ljubim. Jedina moja volim te ja!!!!!!! Kad budes spavao na mekom jastuku pozovi me u svoj san i ja bicu tu! Odem do Berlina da napišem grafit, a oni srušili zid!!! A sigurna si da se nismo sreli vec negde u nekom od nasih prethodnih zivota? Stotine ljudi se javilo s molbom: Uzmite moju! Gde god poðeš širom sveta, gdje god žarko sunce sja, nigde neæeš naæi devojku da te voli kao ja!!! Samoca je poput kise bude pa je nema vise, mozda nisam bila za te ja!!!! Ja se tebi svidam a ti meni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ljubav je bol, Bol je na Braèu. Boli me jos vise, bolece, u meni ovaj tren zauvek ostace, odlazim a jos uvek volim te, i zato ne pitaj koliko boli me. Gde si sad kad trebam te, doði noæas i probudi me!!! Ova poruka je napisana ultraljubicastim slovima. Jedini izvor u pustinji cini je dobrom a tako ti moj zivot cinis mnogo ljepsim zbog toga sto si jedina osoba moga srca.

Next

Udvaranje SMS Poruke, Za udvaranje

Sms poruke za udvaranje

Kad se osvrnem na dane koje smo provele zajedno. Žao mi mi je tri ste puta pogriješili pin ništa od sexa večeras. Nemam dečka ako te zanima baš, a ti si mi sladak samo da znaš. ? Proljece je, ptice to rade, pcelice to rade, leptiri takode, hocemo li i mi? Crni sesir, crvena masna, crkni pa pukni ja sam drugog nasla. Kupite šlag i onda se šlagirajte!!!!!!!!! Andjele, pa ti nemaš krila. Imacu jos ljubavi mnogo, ali ni sa kim kao sa tobom. Ako te otpratim do kuce, da li ces me zadrzati? Srce u ljudima, hobotnicama i sipama, srce ljubavi i srce gladi.

Next

15 seksi SMS poruka koje želi dobiti svaki muškarac

Sms poruke za udvaranje

Znaš li da telo ima preko 90 % vode, a ja sam tako žedan. Suprotnosti se privlace pa onda svlace. Ako im ne mozete objasniti, zbunite ih. Ribu voli, nije mačak, čas je mali, čas dugačak. Stojeći sam je molio, sedeći mi je dala, od pozadi sam je polizao, spreda pritisnuo, a ipak se nije branila.

Next

Ljubavne sms poruke za udvaranje

Sms poruke za udvaranje

Upravo sam se otuširala i morala sam poslati poruku jednom seksi frajeru kojeg znam. Nemojte strahovati da bi mogli dozivjeti mozdani udar , zbog kolicine vaseg mozga bio bi to udarac u prazno… 344. Zbog tebe imam neprekidne glavobolje, ali kada sam upoznao tvoje čari, pomirio sam se. Ful hvala… Spavala sam s dečkovim bratom, da li se to smatra varanjem? Recept za današnji dan: jedan smešak za doručak, obilje smeha za ručak, brdo veselja za večeru. Imaš sve predispozicije da te oženim samo sačekaj da se konsultujem sa mamom. Nedaj da padnem na zadnjem pitanju! Hteo sam joj reći, hteo sam joj reći da ne želim da budemo samo prijatelji, ali bilo me je previše strah, ni sam ne znam zbog čega. Slušala sam reèi s kojima si rekao sve.

Next

Ljubavne sms poruke za udvaranje

Sms poruke za udvaranje

Zaboravi, ni jedan čovek ne može leteti! Voljela bih im pokazati da nemaju pravo. Volim jednog deèka, smeðe oèi ima, ne znam da me voli, ali gleda me njima!!!! I pustit æu ovu suzu tiše jer tebe nema pored mene više!! Sreco, dodi da se ispricamo. F — Fuj silikoni 3. Dok gledam u zvezdano nebo shvatih da najsjajnija zvezda i nije tako daleko. Rekla si mi da sam date nisi znala koliko te reci bole, ali znaj da samo deca iskreno vole.

Next

Zanimljive poruke za muvanje preko Fejsa

Sms poruke za udvaranje

Prema onima koji su intervjuisani, ove recenice su stvarno isprobane. Prasad ih jedu da ne propadaju. Izvini, devojcice, koliko je sati? Čvrsto ga drži da ne isklizne, dobro ga protresi, što ga više treseš on više prska, to belo obavezno probaj jer svaki šampanjac je drugačiji…. Otidji do nje sa kesicom secera i reci, izvini mislim da si ispustila svoje ime. Zašto pada kiša, zašto sunce sja, zašto vidiš drugog, kad te volim ja! Ako moj je greh, što te volim, nek me Bog kazni, ne žali me zbog toga, te kazne se ne bojim.

Next