Kako oralno zadovoljiti decka. 15 stvari koje bi trebale znati ako ga želite oralno zadovoljiti — Seks — archive.thisoldhouse.com 2019-11-23

5 pokreta u seksu koji će izluditi svakog muškarca

Kako oralno zadovoljiti decka

Najbolja pozicija za vas Nakon što ste navlažili penis, vrlo je važna pozicija na kojoj se nalazite tijekom pružanja oralnog zadovoljstva svojem partneru. Ponekad ćete mu pružiti orano zadovoljstvo kada ste potpuno goli, drugi put ćete biti potpuno obučeni, ili nešto između. Da, važni su i drugi aspekti seksa. Bolji pristup znači više zadovoljstva! Orgazam se događa u njegovoj glavi. I premda vaš partner neće imati ništa protiv toga da vam pripomogne, neće mu smetati dapače ni ako same započnete. Sa dovoljno volje možete savladati sve.

Next

Kako oralno zadovoljiti muškarca

Kako oralno zadovoljiti decka

Trenutak prije nego što nastupe, stavite palac na unutrašnju stranu penisovog korijena. Osim ako baš i nije normalan. Ako vam ovo ne ide, isprobajte druge varijante, bolje nego da ispadnete blesavi i smešni. Skupite usnice iznad klitorisa i zatresite glavom kao da želite skinuti nešto s lica. To ih uzbuđuje i psihički jer muškarce jako privlače žene koje su seksualno nesputane. Da li ćete time doprineti da se on ohladi ili ćete ga napaliti? Ova će ga kombinacija zasigurno relaksirati.

Next

Ovako ćete svog dečka dovesti do ludila! — Seks — archive.thisoldhouse.com

Kako oralno zadovoljiti decka

To će vas izdvojiti od drugih žena. Isključite misli Logika ubija emocije. Posebno ako ste vi i vaš partner vrlo različitih visina. Imajte ovo na umu ako vam je gadno. Da li je to nešto što bi trebalo očekivati od muškarca tih godina? Potrebno je vreme i praksa. Samo ne pokušavajte ovo ako ste početnik.

Next

15 stvari koje bi trebale znati ako ga želite oralno zadovoljiti — Seks — archive.thisoldhouse.com

Kako oralno zadovoljiti decka

Istražujte se i uzbudite zajedno Ako nije baš pričljiv, koristite ruke kako biste otkrili šta pali, a šta ne. Iskoristite moć parfema Mirisi imaju veliki uticaj na zavođenje. I za kraj upozorenje svim curama. Kada ona meni pruža uglavnom se kao ne opusti dovoljno,ne koristi jezik dovoljno i kao nemože da stavi u usta kada se navlaži. Dakle, djevojke i žene, nakon što pročitate — prihvatite se posla! Pokušajte sa ugašenim svetlom kako ga ne biste videli ako ste početnica. Ponekad želi malo grublje i prljavije — nije uvijek sve u emocionalnoj povezanosti između vas.

Next

Kako oralno zadovoljiti ženu u 14 koraka

Kako oralno zadovoljiti decka

Čak i ako ne mogu da održe korak, vaš entuzijazam će ih neverovatno uzbuditi. Notranje pritiskanje Pritisku od zunaj naj na željo srečnega moškega sledi notranje pritiskanje. Kada krenete s lizanjem klitorisa, učinite to prvo polagano, usredotočivši se prvo na dio iznad klitorisa, budući da mnogo žena preferira nedirektan dodir prije nego su dovoljno napaljene. U svakom slucaju treba da znas da vecina muskaraca ima zakrivljen penis u nekoj meri. Samo uporedni rad jezika i usana do korena glavića vašeg alfa mužjaka neće odvesti drugoj cica maci.

Next

Kako zadovoljiti ženu u seksu (preporuke od ženske osobe)

Kako oralno zadovoljiti decka

U svakom slučaju, dobro je što uopšte razgovarate o tome i svakako treba da uvažite mišljenje žene. Ako ste dovoljno dobro raspoloženi, vaša će se partnerica još danima smješkati na sjećanje vašeg jezika na njezinom klitorisu, a i sami znate što to znači — usluga se uslugom vraća i zato, uzmite si vremena i sljedećeg puta u krevetu prođite bar prvih 6 koraka i budite spremni na nezaboravnu noć. Poenta je ostaviti dozu misterije i upaliti iskru, a ne napaliti ga odmah. Stvari se tijekom seksa ne odvijaju uvijek tako glatko— neke poze ne odgovaraju vama, dok druge ne pašu njemu, ponekad dolazi do čudnih zvukova i tako dalje. Uživanje u seksu je mnogo veće ako u njega uključite i emocije, a ne samo fizičku strast. Svaki muškarac drugačije reagira na podražaje i dodire tamo dolje, ističe Taylor.

Next

Kako oralno zadovoljiti muškarca

Kako oralno zadovoljiti decka

Eto to bi bilo to ugrubo o ovoj temi. Verujte , to će mu zagolicati maštu. I moje iskustvo je zaista jedna jedina rijec da uzivam u oralnom seksu. To je maraton, a ne sprint Ne žurite. Približite se koliko možete, lagano ju izazovite i vratite se natrag na ljubljenje cijelog tijela.

Next

50 seksi načina da ga dodirnete „tamo dole“

Kako oralno zadovoljiti decka

One koriste svoju intuiciju i one studiraju pokrete svog momka, reakcije, uzdisaje, stenjanje, reči i prate njegove reakcije, a onda znaju da li je vreme da ubrzaju ili uspore. Nemoj da čekaš ili oklevaš jer češ bezveze izgubiti vreme. Promatrajte reakciju i tako ćete na svom putu upoznati najosjetljivije točke muške anatomije. Dodajte mnogo sline, a pokrete prilagodite Treća osnovna tehnika je zadržavanje ejakulacije. Veoma je važno da izaberete neku vedru boju. Kada treba stati Klitoris je vrlo osjetljiv nakon orgazma, stoga kada je orgazam gotov, počnite lagano dizati glavu i nastavite ljubljenjem trbuha i nastavite po želji.

Next

30 saveta da postanete kraljica oralnog seksa

Kako oralno zadovoljiti decka

Tamo ima velikih, malih i srednjih gluteusnih mišića ,a masaza ce izazvati jos vece opustanje. Ta bi metoda trebala izvući uzdahe i iz najtišeg muškarca. A to vrijedi i za oralni seks. Stimulacija rukom je sama po sebi užitak, ali kada je iskombinujete sa uvrtanjem jezika ili maženjem ili to radite u isto vreme , budite spremni da se odmaknete. Činjenica 1: Muškarci vole oralni seks To je činjenica. Iskoristite sve prednost vlastitog seksi glasa. « Ne le lepota, tudi privlačnost je vedno v očeh opazovalca.

Next