Hvad sker der i weekenden. København: Hvad sker i weekenden? 2019-11-26

København: Hvad sker i weekenden?

Hvad sker der i weekenden

Jada og When Saints Go Machine på scenen. Hvad: Malmöfestivalen Hvor: Malmøs gader Hvornår: 9. Men så gik det op For mig jeg vil skrive om den by som har mit hjerte; København. Læs mere i vores artikel. Alchemist og Marienlyst Der er kraftigt kulinarisk opgraderet over hele linjen — f. Måler anonymt på antallet af besøgende, hvilke sider der besøges, for at hjælpe os til at forbedre websitets performance.

Next

Det sker i Nordjylland

Hvad sker der i weekenden

Nu fyres der igen op for madfestivalen Street Food om Søerne, og denne gang er der 60 forskellige stadeholdere at gå amok hos. Jeg vil skrive om de spændende events der sker i byen og hvor du kan opleve alt fra koncerter til nye rasturanter med anmeldelser fra aviser mm. Men det gælder mange andre store oplevelser i Skagen, lige fra til og. Læs mere og Hvad: Kage-ekstravaganza Hvor: Cakenhagen, Tivoli, Bernstorffsgade 5, København V Hvornår: Lørdag den 26. Læs mere i vores artikel.

Next

Det sker i Skagen

Hvad sker der i weekenden

Lad os tage en håndfuld smagsprøver på, hvad der rører sig. Måler anonymt på antallet af besøgende, hvilke sider der besøges, for at hjælpe os til at forbedre websitets performance. Det kendte Drachmann-citat gælder stadig. Sjælen er skagboernes, og det er en ildsjæl. Hvad: Krebsegilde Hvor: Restaurant Ofelia, Sankt Annæ Plads 36, København K Hvornår: Lørdag 10. Google Tag Manager Perfomance måling.

Next

Aktuelle Tips til oplevelser i Aarhus

Hvad sker der i weekenden

Få et hurtigt overblik her på siden, hvor vi har samlet et par tips og idéer til både aktiviteter, underholdning og mange andre ting. Til og med lørdag inviterer 127 kunsthåndværkere og designere til marked, og de har alt fra trævarer til keramik, glas, smykker, tekstildesign og grafik med sig. Læs mere i vores artikel. Det hedder The Macallan Derby, og bliver søndag afholdt for 109. Det betyder, at du kan skære 75 kr. Hvad: Badesøen Hvor: Skallerne 14, Albertslund Hvornår: Lørdag 10.

Next

Aktuelle Tips til oplevelser i Aarhus

Hvad sker der i weekenden

Hvad: Sunday Roast Hvor: Hyggestund, Viktoriagade 6, København V Hvornår: Hver søndag fra 20. Også resten af året er der masser af musik i Skagen, bl. Stort kunst- og designmarked på Frue Plads Hvis du godt kan lide at shoppe unikke og særlige ting, som ikke ligner dem, man finder i Strøgets kædebutikker eller stormagasiner, bør du søge mod Frue Plads i disse dage. Der er gratis adgang til festivalen, som breder sig ud over byens gader og torve, og på scenen kan du bl. Her sidder publikum ansigt til ansigt med en række helt almindelige — men ualmindeligt modige — mennesker, som står frem og læser op af deres teenagedagbøger live på scenen.

Next

Din weekend i København: Kage

Hvad sker der i weekenden

Læs også: Masser af aktiviteter Her kan man møde brandfolk i uniform og høre om, hvordan de arbejder. Der er oplevelser for både børn og voksne — sammen og hver for sig. I weekenden er der Ry Outdoor Festival, og mandag er der Horsens Posten Løbet i - ja, godt gættet - Horsens. Men det betyder ikke, at du må undvære alle havens gode sager. Heldigvis er der mange, der kommer til Aarhus igen og igen.

Next

Din weekend i København: Kage

Hvad sker der i weekenden

Restaurant-imperiet tester deres nye forårsmenuer i perioden 20. En ukuelig lyst til at skabe oplevelser for hinanden og alle byens gæster, hvad enten man gør det i kraft af sit job eller som frivillig. Hvordan ser kødædernes tænder ud i forhold til drøvtyggerne? Kage-ekstravaganza i Tivoli Tivoli holder i øjeblikket lukket, mens der gøres klar til vintersæsonen, som begynder 1. Opsætningen er spækket med noget af Mozarts bedste musik spillet live af Det Kongelige Kapel, og der lægges op til en oplevelse for hele familien, når et stort hold af dygtige sangere, dansere og skuespillere går på scenen. Anledningen er Beredskabets Dag, som for en kort stund omdanner Rådhuspladsen til en mini-brandstation. Læs mere i vores artikel.

Next

Aktuelle Tips til oplevelser i Aarhus

Hvad sker der i weekenden

Hvad: The Macallan Derby Hvor: Klampenborg Galopbane, Klampenborgvej 52 Hvornår: Søndag 11. Jeg skriver også om mine egne oplevelser i københavn. Læs mere i vores artikel. Skaldyrene og de stærke dråber kan enten indtages indenfor eller på restaurantens store træterrasse. Håber i vil læse med Nu er sommertiden meget snart faktisk skal vi stille uret en time frem mellem lørdag og søndag denne weekend, vi mister en time ØV, men til gengæld betyder det vi officielt er på vej mod sommeren. Der er noget for de fleste, uanset hvad du interesserer dig for. Lørdag i denne uge kan du gå om bord i et stort kagebord og spise lige så mange flødeskumskager, macarons, skærekager, tærter, småkager og petits fours, som du lyster.

Next

Aktiviteter på Nordfyn

Hvad sker der i weekenden

Læs mere her: Hvad: En Pinlig Affære Hvor: Nørebro Teater Hvornår: 26. Prisen for børn under 8 år er 175 kr. Årets udgave af Malmöfestivalen begynder fredag og varer til og med 16. Street Food Festival om Søerne Fotograf: Malthe Milthers Street Food ved Søerne Fredag, lørdag og søndag dufter gang- og cykelstierne ved Peblinge og Sortedam Dossering så vanvittig godt, at Søerne midt i København bliver fyldt med mundvand. Det sker på Nordfyn Aktiviteter, arrangementer og begivenheder på Nordfyn Der er gang i mange aktiviteter på Nordfyn året rundt. Hovedstadens Beredskab, som står bag arrangementet, lover, at der vil være aktiviteter for folk i alle aldre. Blå blink og røde biler: Leg brandmand for en dag på Rådhuspladsen 9.

Next

Det sker i Skagen

Hvad sker der i weekenden

Hvad: Marked med kunsthåndværk og design Hvor: Frue Plads, København K Hvornår: 8. Sådan får du det maksimale ud af dit besøg og et væld af gode minder med dig hjem. For tredje gang er der festival ved Badesøen i Albertslund. Aktiviteter, underholdning og events for små og store — også — velegnet til både familieferien og én på opleveren sammen med kæresten eller ægtefællen. Udover at være et godt sted at købe flotte kreationer er markedet på Frue Plads spændende, fordi du kan møde skaberne bag hvert enkelt produkt og høre, hvordan de arbejder, finder på og kreerer deres varer.

Next