Hanrej noveller. Hotwife, husven, hanrej 2019-11-21

Hotwife, husven, hanrej

Hanrej noveller

Jeg havde tit forestillet mig det, drømt det, men virkeligheden er helt anderledes. Du klemte lårene sammen om hans hånd et par gange og smilede til hans ansigt og inden nogen opdagede det, sad i igen normalt. Men der var ikke rigtigt noget. Hun smilede og gav manden et stort knus. Så mens jeg sad og talte med nogle af de andre gæster, kunne jeg se hvad i lavede. Jeg skyndte mig tilbage til festen og ankom før jer. Villigt spredte hun benene, så hendes indgang lå helt åben og jeg kunne komme til.

Next

En lykkelig hanrej

Hanrej noveller

Hun Lise er en dejlig lidt erotisk buttet godte på 40, med rigtigt …. Men nu er det hård realitet. Så da nogle gæster kom til syne, stod i som om intet var hændt. Sukkede lidt og tænkte vel hver for sig på, hvordan weekenden skulle komme til at gå. Han kiggede hen på mig og grinede liderligt, mens han vrikkede lidt med hofterne og begyndte langsomt at kneppe dig med lange dybe stød.

Next

Hanrej: Knald min kone

Hanrej noveller

Hans gik lidt ned i knæ, du anbragte pikken på rette sted og han begyndte at bore den på i dig, mens du jamrede højt af glæde. Han så intenst på min hustru, og jeg kunne mærke, at der var ved at opstå et eller andet mellem dem. Han tog om den og kørte den op i din fisse i et stød. Min hustru rejste sig og så på mig. Havde han rørt ved din nøgne fisse? Hvergang jeg senere har spurgt, har hun bare smilende svaret: Det kan du jo gætte på. Og jeg er da også godt klar over, hvilken gave det er, han giver mig, når han lader mig udleve mine fantasier på den måde, vi gør.

Next

En lykkelig hanrej

Hanrej noveller

Karin: - Jeg kunne simpelthen ikke få det til at fungere inde i mit hoved. Det var søde mennesker som vi sikkert ville blive glade for som naboer. Uden så meget hensyn til hende, havde han lagt sig ind over hende og fået pikken op i hendes våde og villige fisse. Ind i mellem kunne jeg fornemme, at han lukkede munden på hende med et intenst kys — eller måske var det fordi, hun tog hans pik i munden. Det betyder en masse for mig. Pludselig var der en der satte sig ved min side.

Next

Hanrej: 127403 videoer

Hanrej noveller

Middagen var dejlig, og den erotiske stemning fra tidligere havde bestemt gjort sit til, at vi havde det rart sammen, mens vi spiste den gode mad og behagelige vin. Langsomt begyndte han at knæppe dig i lange dybe stød, mens han stønnede. Langsomt slikkede jeg hende helt fra numsehullet — lidt op i missen for at ende med en kildrende leg på hendes kilder. Lidt efter kom du smilende derud, iført din og min yndlingskjole, men hvorvidt du havde undertøj på eller ikke, sagde du ikke noget om og jeg spurgte ikke. Mens hun stod lænet ind over mig, greb han hende om hofterne. Idet du kantede dig forbi ham , tog han din hånd og beholdt den i sin mens du satte dig.

Next

Sexnoveller

Hanrej noveller

Du åndede et par gange dybt gennem næsen og hviskede sagte og næsten uhørligt. Det måtte han selvfølgelig godt, men jeg fortalte ham, at jeg ikke var hjemme dagen efter, så han måtte lige ringe for at være sikker på, at han kunne aflevere apparaturet, hvis det blev tirsdag. Han tog fat om din ankel og løftede din fod, i det samme gled slidsen til side og dit ben kom til syne til langt op på låret. Her kalder vi dem Karin og Thomas, men deres rigtige navne er bekendt af redaktionen. Hun havde siddet på bænken og snakket, mens han havde siddet på en stol. Af og til forsvandt hans ene hånd diskret om foran imellem jer og op mellem dine lår. Jeg elsker at blive hevet i håret, få lidt smæk og så blive bollet grundigt igennem.

Next

Cuckold

Hanrej noveller

Hans hånd med servietten lagde sig på dit ene lår lige over knæet. Da jeg kom ind igen, lå hun under dynen. Jeg ved, at det er noget, hun kan lide, så det overraskede mig ikke, at hun pludselig lukkede øjnene og stønnende tog i mod hvert eneste gang, han stødte sin pik op i hende. Jeg kunne se, at hun havde åbnet sig så meget, at knoerne snart var væk. Jeg førte dig tilbage til bordet. Vi faldt i snak om lidt af hvert. Lidt efter rejste hun sig op, så mandens pik gled ud af hende.

Next

Husven, Cuckold & Hotwife

Hanrej noveller

Lidt efter havde de to tømt deres glas, og han bød på et glas mere. Hun var bestemt ikke utilfreds med, hvad hun så i spejlet — og var spændt på, hvordan det ville udvikle sig, når han ringede på døren. Så overlod jeg dig til ham. Han var stille, rolig og helt normal, og jeg havde røde kinder, da vi hilste på hinanden. Hun sænkede sig ned over mit ansigt for at jeg kunne smage. Jeg fik ikke mulighed for at svare. Jeg så mig om i stuen.

Next