Erotskeprice. Prevara 2019-11-26

EROTSKE PRIČE

Erotskeprice

Legla je na bok, ja sam bio iza nje, podigao joj nogu i stavio ga u pičku. A tako u zanosu lagano i plug klizi u guzu i ulazi do kraja. Zatim je svoj veliki glavic naslonio na ulaz picke. Pitao sam je dali je gladna rekla je mogla bih nešto pojesti. Obožavala je more i sve vezano uz more, a kad smo u razgovoru došli do teme, neočekivano me upitala: — Da li si ikad vodio ljubav u moru? Tako me on vozio kući, nažalost nije duga vožnja nego se radi o samo desetak minuta, ali bilo je dovoljno da mu ispričam sve o tome kako radim u hotelu u blizini i kako bi bilo super kad bi se mogli tako voziti svakog dana jer meni smjena završava samo pola sata prije njihove pa bih ga mogla čekati i podijeliti troškove prijevoza s njim. Jebem te s prstom dok te ližem, i sve je mokro.

Next

Erotske priče, incest priče

Erotskeprice

Nešto totalno novo i nešto što nisi htjela probat, a uviđaš da je jako dobro. Sela je na krevet i cutala. On iza sebe nema ništa, a ispred sebe ima cijeli svijet. Pomerio sam se unazad u mrak,znam videla me,bojala se dve stvari,da njega prekine a mene nezam kako da to objasnim. Prošlo mi je kroz glavu šta bih mogla njime danas da uradim. Krenuo je da me jebe blagim tempom dok mi je rukom stiskao sisu.

Next

Prevara

Erotskeprice

Uhvatila sam ga za kosu i gurala ga u svoje mokro medjunozje. Posle čestih ispijanja kafe i mojih besplatnih usluga, rekla mi je da bi bio red da mi se oduži. Zašto me onda sve ovo toliko boli? Imam preko 40 godina i dvoje djece, a ponašam se kao zaljubljena srednjoškolka. Skidam gaće, vadim dildo iz pice i prelazim kurcem po vlažnoj pici. Kako je samo bila èvrsta, napete bradavice, pa više nisam izdržao, veæ sam joj skinuo ogrtaè i privukao ju k sebi. Sex sa udanom, matorka nauèila malog sve u sexu Matorke prièe — Bio sam mlad, taman odslužio onu bivšu vojsku i zaposlio se odmah u jednom zagrebaèkom restoranu. E sad, zadnjih mjesec dana zbog raznoraznih obveza nas dvoje nismo imali odnose, te smo tek jučer navečer konačno imali vremena da se posvetimo jedno drugome na taj način.

Next

erotske

Erotskeprice

Drhtiš sva i jedva čekaš da ti ga stavim. Kada je ubacio pola kite,naglo ga je gurnuo do jaja zbog cega sam ponovo vrisnula. Saznala sam i da živi u istom nizu zgrada u kojem živim i ja. Jasno mi je i svjesna sam da jedan mladić od 20 i kusur godina nema što tražiti samnom, ženom od 40 koja iza sebe ima više emocionalne prtljage od ne znam ni sama koga. Oznake: , , , , , , , - 09:00 - 0 - - ponedjeljak, 03. Ulazi u guzu i jebem te tako dok te i dalje ližem.

Next

Erotske Priče

Erotskeprice

Svi su na poslu govorili o nekoj Renati, koja se trebala vratiti sljedeæi tjedan sa porodiljnog. Čak i danas kad zatvorim oči mogu osjetiti njegov jezik na vratu, njegovo tijelo među mojim nogama. Neznam,nemogu da ti kazem jer si mi sin,neznam. Poceo je da lize list i dosao je do butine. Svaki put kada sam ga masirala uživala sam, uživala sam prolaziti rukama po njegovom tijelu. Spustio sam ruku u njeno meðunožje, a ona je samo raširila noge, pa sam prstima ušao u njenu picu.

Next

Erotske Priče

Erotskeprice

Pokušavam se izvući pod izlikom kako su mi sve kolegice jednake, ali se ne da. Inaèe je supruga vodila maloga u i iz vrtiæa, ali sam taj put ja bio taj koji je to odradio pošto je supruga bila na putu. Rekao sam joj da bih voleo da to uradimo na stolici. Stavljam ga na otvor guze. Zelene oèi su joj bile prodorne i vjerujem da joj nitko nije mogao muljati, a da ga ne skuži.

Next

Erotske Price

Erotskeprice

Već je odavno pao mrak. Idućih nekoliko dana smo se stalno čuli porukama i onda jednoga dana sjedio sam na balkonu doma pio kavicu uživao u prirodi oko sebe odjednom mi zazvoni mobitel, pogledam kad ona…. Lagano centimetar po centimetar stavljam kurac u vlažnu i toplu pičku. Sve vreme je mazila svoju pičku. Laptop, upola pojedena pica, mobilni telefoni, razbacane olovke, otvorena … Imam sve. Nije nam bilo do večere, popili smo po čašu vina i legli na krevet.

Next

Erotske Priče

Erotskeprice

Vadim kurac iz pičke, i stavljam lubrikant, i lagano vadim plug iz guze. Došla sam do stražnjeg ulaza u kuhinju i pozvonila na vrata. Bilo je tu puno zgodnih cura, no jedna se isticala iznad Kretanje članaka. Prebacio sam se između njenih raširenih nogu i ugurao joj tvrdi kurac polako u picu, pa ju počeo jebati. Slobodane,jel to drugo,jel Slobodaneee,spustala se polako niz moje telo. E ovako kratka je prica jer se sve brzo desilo.

Next

Erotske prièe

Erotskeprice

Gledam u ekran I lagano si mazim pičkicu ah…Prvi emailovi,prve poruke uf…ovaj mi je email upao u oko piše: Brinetice javljaju ti se dva prijatelja koji ti nude ova dva kurca debela vidiš ih na fotkama ali ne samo to nudimo ti nezaboravnu večer sa nama u velikom krevetu,bezbroj poljubaca,lizanja,svršavanja I ono najvažnije puno puno ćemo te jebati. Stenjala je, vrištala… a ja sam svakim ulaskom bio sve jači, žešći. Hrana je bila fantastična, prvi put sam jela nešto što je on spremio. Njene su bile vrele i malo suhe od uzbuðenja, a ja sam ju samo privukao k sebi i uskoro smo se ljubili, a onda se ona trgla i ustala, te otišla do vrata i otvor. Samo sam gledala njegove oči i usne kako se razvlače u osmijeh i pitaju kako mi može pomoći.

Next